dns-gornja maricka (1)-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora na predstojećim lokalnim izborima Milenko Đaković rekao je večeras da je DNS proteklih godina vodio računa o ravnomjernom razvoju svih područja grada i da će nastaviti to da čini.

Đaković je na predizbornoj tribini u Mjesnoj zajednici Gornja Marićka pozvao građane da na lokalnim izborima podrže DNS čiji će kandidati, kao jedna složna porodica, nastojati da dalje razvijaju ovaj grad.

“Asfaltnim putem može se doći i do ove, jedne od najudaljenijih mjesnih zajednica koju smo gradili da bi mladi ljudi ostali na selu i doprinijeli njegovom opstanku”, rekao je Đaković.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Zorana Radić najavila je da će se zalagati za prava žena, naročito nezaposlenih. “Žene su stub porodice, koja je opet stub društva”, istakla je Radićeva.

dns-gornja maricka (2)Kandidat za odbornika Dragana Kvočka poručila je da će se, ako bude izabrana, zalagati za bolju budućnost mladih i veći broj radnih mjesta za nezaposlene.

Kandidat za odborinka Žana Panić istakla je da će joj, ukoliko bude izabrana, budućnost mladih biti prioritet.

Kao podrška kandidatima DNS-a u Prijedoru prisutnima se obratio predsjednik DNS-a Marko Pavić koji je naglasio da na predstojećim izborima očekuje dobre rezultate i ubjedljivu pobjedu u Prijedoru, te uz gradonačelničko mjesto i više odbornika u Skupštini grada nego do sada.

Na skupu je prikazan film pod nazivom “Naših 12 godina” kao vremeplov dešavanja u gradu u proteklih 12 godina koliko je na vlasti DNS.

DNS Prijedor

dns-gornja maricka (3) dns-gornja maricka (4) dns-gornja maricka (5) dns-gornja maricka (6) dns-gornja maricka (7) dns-gornja maricka (8)