atv-kafic san-trnopolje (1)Krvavi Bajram u Trnopolju pored Prijedora. Četrdesetosmogodišnji Almir Redžić i 14 godina stariji Muharem Balić ubijeni su u ponedjeljak uveče u kafiću „Sann“.

Ne zna se ko je ubica, ali se zna da je u njih pucao iz automatske puške. Misterija je tim veća jer su Redžić i Balić bili sami u ugostiteljskom objektu.

Vlasnik lokala je pronašao tijela oko pola 12 i pozvao policiju. Rekao je da je Almiru i Muharemu ostavio ključ i rekao im da zaključaju lokal kad budu htjeli da odu. Otišao je kući i nakon nekog vremena čuo rafale. Pretpostavlja, s obzirom u kakvom su stanju bila tijela, da je na njih pucano iz blizine.

Dežurni tužilac je, sa pripadnicima prijedorskog Centra javne bezbjednosti izvršio uviđaj. Intenzivno tragaju za počiniocem, a već nakon prijave saslušano je nekoliko lica.

Prema informacijama iz MUP-a Srpske, kao motiv ubistva isključeni su koristuljublje i vjerska ili nacionalna mržnja.

Nezvanične informacije do kojih je došao novinar ATV-a govore da se ispituju dva traga. Jedan vodi prema, za sada nepoznatoj ženi i navodnoj preljubi, dok bi drugi mogao da bude kocka.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!