zrk mira-kozara-posjeta zamjenik nacelnikaRukometašice prijedorske „Mire“ privode kraju sedmodnevne pripreme na Kozari.

Kako sve teče i kako se Prijedorčanke pripremaju za novu sezonu, u kojoj će po prvi puta izaći na međunarodnu scenu, uvjerio se proteklog petka i zamjenik gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković koji ih je obišao.

-Stigao sam na „krajišku ljepoticu“ na poziv rukovodstva kluba. Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Markom Pavićem prati i podržava rad „Mire“ već dugi niz godina. S obzirom na ostvarene uspjehe i način kako predstavljaju Prijedor ta sredstva nisu dovoljna, ali ćemo se u narednom periodu potruditi da taj iznos bude veći jer su rukometašice svojim rezultatima to i zaslužile – rekao je Đaković.

On je dodao da je ponosan na jedan od najboljih ženskih klubova koji traje, i iz godine u godinu niže uspjehe i trofeje.

zrk mira-kozara-pripreme ljeto-Zahvaljujem se zamjeniku gradonačelnika što je izdvojio svoje vrijeme i došao u posjetu rukometašicama i ohrabrio ih pred početak nove sezone. Nadam se da će dobra saradnja rukovodstva kluba i Gradske uprave biti nastavljena i u budućem periodu. ŽRK „Mira“ je klub sa dugom tradicijom u Premijer ligi BiH i dobrim rezultatima i jedini smo klub iz RS koji traje u najvišem rangu takmičenja – rekla je predsjednik kluba Nada Đaković.

Ona je dodala da će „Mira“ nakon što je sedam godina na terenu ostvarivala „vizu“ za evropska takmičenja, konačno nastupiti u Čelendž kupu.

-Žrijebanjem je odlučeno da ćemo igrati protiv ekipe iz Holandije u čemu će nas takođe podržati i grad Prijedor na čelu sa gradonačelnikom Markom Pavićem – istakla je Đakovićeva.

U ime stručnog štaba i igračica zamjeniku gradonačelnika se na posjeti zahvalila i trener Ljubica Ivetić.

-Drago nam je što oni koji vode grad imaju sluha za nas i naše igračice, jer bez njih i njihove podrške se ne bismo mogli takmičiti i ostvarivati dobre rezultate. Atmosfera u ekipi je odlična, pripreme na Kozari privodimo kraju i zadovoljni smo svime što je urađeno na planu kondicije. Slijede nam pripremne utkmice u kojima ćemo se uigravati za narednu sezonu u kojoj nastupamo na četiri „fronta“ – rekla je Ivetićeva.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

zrk mira-kozara-posjeta zamjenik nacelnika