cjbpd-krivicna djelaPolicija iz Kozarske Dubice podnijela je Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv žene čiji su inicijali Z.M. /41/ iz Kozarske Dubice o počinjenom krivičnom djelu obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti zbog osnovane sumnje da je zloupotrebom donatorskih sredstava ostvarila protivpravnu imovinsku korist od 2.000 KM.

U saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Prijedor se navodi da je osumnjičena kao povjerenik jednog udruženja građana iz Kozarske Dubice tokom septembra 2015. godine, nakon organizovane donatorske večeri od tog udruženja radi prikupljanja sredstava za projekat, donatorima opštini Kozarska Dubica i preduzeću “Došlić” umjesto broja žiro-računa predmetnog udruženja dala broj svog žiro-računa na koji su uplatili novac u iznosu od 1.500 KM.

“Osumnjičena je i donatoru, preduzeću `Agroflora` iz Kozarske Dubice, umjesto broja žiro-računa navedenog udruženja građana dala broj žiro-računa drugog udruženja na koji je preduzeće `Agroflora` kao donator uplatilo 500 KM”, navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

SRNA

cjb prijedor 1