fashion show bk oaza-otkazanoFashion show koji je u organizaciji Jelene Govedarice trebao biti održan večeras u Etno selu „BK Oaza“ u Kamičanima kod Prijedora, otkazan je.

-Na moju veliku žalost, zbog tehničkih problema morali smo otkazati večerašnju reviju na kojoj smo u prelijepom ambijentu ovog etno sela željeli napraviti pravi šou sa našim modelima i gostima. S obzirom na činjenicu da je tokom nedavnog koncerta u ovom sjajnom objektu struje nestajalo svakih par minuta, nismo željeli da rizikujemo da doživimo isto. Izvinjavamo se svima onima koji su planirali biti dio ove priče, ali ne možemo protiv „više sile“ – rekla je Govedarica koja je proteklog petka organizovala više nego uspješnu „Živu pistu“ u Prijedoru na kojoj su modeli bili naši poznati sugrađani.

Ona je dodala da je u razgovoru sa vlasnicima ovog objekta, Kadirom i Borkom Đonlagić pokušala naći najbolje rješenje za postojeći problem sa strujom ali u tome nisu uspjeli.

-Otkad smo otvorili Etno selo imamo poteškoće sa elektro napajanjem, što nam stvara velike probleme, s obzirom da nam je struja neophodna zbog naših ugostiteljskih sadržaja. U posljednjih mjesec dana pokušali smo da riješimo postojeću situaciju ali bezuspješno. Nisu nam u prilog išle i vremenske (ne)prilike jer je elektro-mreža na ovom području dotrajala, a agregat koji imamo kao rezervnu varijantu ne bi mogao „izdržati“ sve ono što smo planirali. Zato smo u dogovoru sa Jelenom reviju otkazali do daljnjeg, a mi ćemo se potruditi da naši problemi sa strujom što prije postanu prošlost – rekla nam je Borka Đonlagić.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com