rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (1)Fudbaleri Rudar-Prijedora osvojili su Memorijalni turnir „Drago Kovačević“ igran u Žeravici nakon što su u finalu savladali domaće Jedinstvo sa 3:0 (1:0).

Dvostruki strijelac(prvi i treći pogodak) za Prijedorčane bio je Aleksandar Vojnović koji je u pripremnom periodu pokazao da će biti pravo pojačanje za ekipu, jer osim „posla“ na sredini terena, iskazao se i kao odličan strijelac.

Drugi gol za Rudar-Prijedor postigao je Ognjen Davidović.

Trener Jelisavac je priliku dao svim igračima osim lakše povrijeđenima Burazoru i Majdancu.

rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (2)Rudar-Prijedor je meč počeo u sastavu: Inđić, Marić, Davidović, Lajić, Milinković, Gavranović, Vojnović, S.Kovljen, Ćatić, Rokvić, Jaćimović, a još su igrali Petrović, P.Kovljen, Mrkić, Dalić, Miličević, Šakić, Paunović i Lolić.

Prijedorčanima je na kraju utakmice uručen pehar za pobjednika turnira a za najboljeg igrača i strijelca je proglašen Aleksandar Vojnović.

Da je Rudar-Prijedor napravio pravi potez angažovanjem ovog mladića iz Novog Grada, on je pokazao i jednim hvale vrijednim gestom za pamćenje koji pokazuje da ova ekipa, čiji najstariji igrač ima samo 24 godine i koja okuplja igrače sa regije Prijedor, zaista ima duh zajedništva i krasi je međusobna podrška.

Naime, nakon što je primio pehar za najboljeg igrača turnira, Vojnović je isti uručio svom talentovanom saigraču Ognjenu Davidoviću, koji je igrao na oba meča turnira i pružio zapažene partije iako mu je nedavno preminuo otac.

Svaka čast momci!

Tekst i foto – Nenad Đerić/Vladan Lekanić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (3) rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (4) rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (5) rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (6) rudar prijedor-pobjednik turnir zeravica (7)