liscinski vladoPredsjednik Disciplinske komisije Područnog Fudbalskog saveza Prijedor Ranko Dabić podnio je ostavku zbog toga što je drugi put preglasan u „slučaju Liščinski“.
Potpredsjednik PFS Prijedor i sekretar Sudijske organizacije ovog područja Vlado Liščinski ponovo je suspendovan na šest mjeseci po prijavi bivšeg predsjednika PFS Prijedor Stanka Vujkovića i OFK Brdo.

On je već jednom bio kažnjen od strane disciplinaca PFS Prijedor takođe preglasavanjem Dabića „protiv“ kojeg su bila ostala dva člana Behrudin Džamdžić i Ranko Reljić. Zanimljivo je da je u ovom slučaju Džamdžić u sukobu interesa jer dolazi iz OFK Brdo koji je podnio prijavu protiv Liščinskog.

Međutim, Apelaciona komisija PFS Prijedor poništila je ovu odluku i slučaj vratila na početak, na prvostepenu komisiju koja je ponovo, rezultatom 2:1 donijela odluku o suspenziji Liščinskog.

Na posljednjoj sjednici Disciplinske komisije raspravljalo se i o prijavi protiv drugog potpredsjednika Miroslava Lazića iz Novog Grada po prijavi predsjednika Mile Mandića. Lazić je ukoren opomenom.

Sportlive.ba