rock ko fol-18juli (1)Svi oni koji su sinoć prisustvovali koncertu benda Rock Ko Fol u Ljetnoj bašti Prijedor sigurno će potvrditi da je to bilo još jedno nezaboravno veče.

Nakon što je koncert najavljen za subotu, zbog kiše pomjeren za ponedjeljak, mnogi Prijedorčani su sa nestrpljenjem dočekali ovu svirku, a trojka u sastavu: Dinko (DeeDee) Salihbašić, Dinko Kulenović i Anes Beglerbegović, odužila im se na pravi način.

Tokom tročasovnog koncerta, oko 500 prisutnih moglo je da uživa u dobro poznatim hitovima sa prostora Ex-Jugoslavije, kako onim rok, tako i onim zabavnim i narodnim „klasicima“ u aranžmanu ovog benda.

Osim dobro poznatih pjesama, predstavljene su i numere sa albuma „Sabah zorom“.

Nakon nedavnog odličnog nastupa u Life Clubu i ovog sinoćnjeg, još jedan nastup benda Rock Ko Fol, za koji smo sigurni da će opet privući veliki broj posjetilaca, predviđen je takođe u Ljetnoj bašti Prijedor, 4.avgusta.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Dinko Salihbašić

rock ko fol-18juli (2) rock ko fol-18juli (3) rock ko fol-18juli (4) rock ko fol-18juli (6) rock ko fol-18juli (5) rock ko fol-18juli (7) rock ko fol-18juli (8) rock ko fol-18juli (9) rock ko fol-18juli (10)