rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (3)Brigu o Fudbalskom klubu Rudar-Prijedor preuzeo je Komitet za hotna pitanja kojim predsjedava nekadašnji prvi čovjek kluba osnovanog 1928. godine, Dalibor Majkić.

On je bio na prozivci igrača na Gradskom stadionu i pozdravio ih, odnosno istakao ambicije „rudara“ u narednoj sezoni Prve lige Republike Srpske.

-Mnogo je problema, mnogo posla, nalazimo se u skraćenom periodu i zakasnili smo malo sa početkom rada, mnogo vremena smo izgubili, kao i veliki broj igrača. Ovo je poseban trenutak u klubu, ali bez obzira na sve probleme koji nas pritišću nastojaćemo da ostvarimo što bolji rezultat. Naš prevashodni cilj je opstanak u prvoligaškoj konkurenciji – rekao je Dalibor Majkić, predsjednik Komiteta za hitna pitanja Fudbalskog kluba Rudar-Prijedor.

rudar prijedor-dalibor majkicNa pitanje kako on vidi izlaz iz krize i kako klub u budućnosti može da funkcioniše, Majkić je odgovorio:

-Samo maksimalnim angažmanom svih u i oko kluba. Kada to kažem onda mislim na lokalnu zajednicu, sponzore, prijatelje, ljude s dobrim namjerama, ljubitelje fudbala u gradu Prijedoru. Uz respekt, uvažavanje i razumijevanje svih možemo da idemo naprijed. Nećemo se predavati, borićemo se svim snagama da vratimo dostaojanstvo i imidž kluba koji traje već 88 godina.

Sportdc.net
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com