rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (1)Prozivkom i prvim treningom juče su počele pripreme fudbalera Rudar-Prijedora za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Prisutnim igračima se obratio šef stručnog štaba Prijedorčana Zlatko Jelisavac koji je iznio okvirni plan priprema te očekivanja u predstojećem prvenstvu.

-Pred nama je težak put. Malo kasnimo sa priprema ali trudićemo se da to nadoknadimo dobrim radom. Kako sada stvari stoje, kompletne pripreme provešćemo kod kuće, a radićemo na Gradskom stadionu i terenu u Ljubiji. Osnovni cilj u novoj sezoni je osiguranje opstanka, a vjerujem da se možemo naći među prvih šest ekipa koje će igrati Plej of-Ligu za prvaka RS – rekao je Jelisavac.

rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (2)Njemu će u radu pomagati Saša Keranović i trener golmana Perica Topić.

Prvi trening su odradila 17-orica fudbalera, golmani Nemanja Petrović i Dejan Inđić te igrači Nebojša Šodić, Nemanja Pekija, Igor Golić, Nemanja Marić, Rastko Rokvić, Nebojša Mrkić, Stefan Gavranović, Predrag Lajić, Ognjen Davidović, Ervin Ćatić, Marko Kovačević, Nikola Miličević, Dušan Milinković, Predrag Kovljen i Aleksandar Parhamov.

Bojan Burazor i Ljuban Antonić priključiće se pripremama u narednim danima, a očekuje se još nekoliko igrača, prvenstveno iz Prijedorske regije.

Igračima se kratko obratio i prvi čovjek Komiteta za hitna pitanja koji trenutno upravlja klubom, Dalibor Majkić.

On je rekao da se Rudar-Prijedor nalazi u teškoj situaciji ali da se nada kako će svi dati svoj doprinos da se ta situacija prevaziđe i klub ponovo postane stabilan sa željom da se što prije vrati u Premijer ligu BiH, gdje mu je i mjesto.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (3) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (4) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (5) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (6) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (7) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (8) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (9) rudar prijedor-pocele ljetne pripreme (10)