jelena govedarica-dubrovnik (1)Prijedorčanka Jelena Govedarica niže nove uspjehe ovih dana, predstavljajući BiH na modnim događajima širom regiona.

Ona se upravo vratila sa modne revije „Glam fashion show“ iz Dubrovnika na kojoj je zablistala, predstavila brendove „Vera fashion“ i „Vera vjenčanice“ čije je i zaštitno lice.

-Bio je to internacionalni šou na kojem su, između ostalih, zablistali predstavnici BiH. Bila mi je čast sarađivati sa dizajnerima kvaliteta i ranga kao što su Ida Art i Samra Menzilović-Ćatić čije kreacije blistaju širom svijeta. Diaz Kova je fascinantan čovjek čije torbe rado prezentujem i nosim u privatnom životu – priča Jelena.

Ona je ovih dana angažovana i na setu filma “Dobro jutro komšija 3” koji se upravo snima.

Govedarica radi i kampanju za jedan brend kupaćih kostima a u pregovorima je za katalog kuće intimnog veša kao i za organizaciju jednog višednevnog modnog događaja u Srbiji.

jelena govedarica-dubrovnik (2)-Pripremamo i Fashion show za novootvoreno Etno selo “Oaza” u Kamičanima kod Prijedora, a za jesen uveliko pišem novi scenario za reviju u Prijedoru te spremam otvaranje škole za modele u Banjaluci – dodaje naša sugrađanka.

Inače, Jelena je jedan od rijetkih modela iz BiH sa desetogodišnjom karijerom i zaštitnim znakom “modni performansi”.

Uskoro slijedi još mnogo događaja tokom ljeta, u Splitu i Herceg Novom na kojima će Govedarica predstavljati BiH ali i jedan ozbiljan inostrani angažman za koji se već dugo priprema, a u pitanju je jedan prestižni modni događaj u Turskoj.

Što se tiče modne revije „Glam fashion show“ održane na popularnoj lokaciji „Banje Beach“ u Dubrovniku, Jelena je sa poznatim crnogorskim manekenom izvela wedding show u svom stilu i to je bila 250. različita vjenčanica koju je obukla u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

-„Vera fashion“ i „Vera vjenčanice“ by Ksenija Đukić, čije sam zaštitno lice, zablistali su na ovom modnom događaju, bila je to plise kolekcija ukombinovana sa ručnim radom i vezom koja je fascinirala prisutnu publiku – ustakla je naša sagovornica.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

jelena govedarica-dubrovnik (4) jelena govedarica-dubrovnik (5) jelena govedarica-dubrovnik (6) jelena govedarica-dubrovnik (3)