kbk gong-skola boksa-kik boksa (1)Pod nazivom “Čuvaj se” KBK „GONG“ Prijedor organizuje besplatnu školu boksa i kik boksa koja počinje ovog ponedjeljka, 20.juna.

-Samoodbrambene tehnike i vještine veoma su važne i korisne kako bi se sačuvao sopstveni život i prevazišao opravdani strah i rizik od bilo kakvog nasilja. Pozivamo sve zainteresovane građane, posebno žene i omladinu da dodju na besplatne treninge i nauče neke od tehnika samoodbrane – kaže Nebojša Kuzmanović, prvi čovjek „GONG-a“

Za početak svi koji žele da treniraju boks i kik boks mogu se javiti ovog ponedjeljka (20.06) u 20 časova a treninzi se održavaju u Sali iznad Picerije Lucky. Potrebno je sa sobom imati: čist šorc i majicu.

kbk gong-skola boksa-kik boksa (2)-Želimo djecu i mlade skloniti sa ulice, odvojiti od poroka kao što su mobilni telefoni, računari, društvene mreže i da se posvete pravilnom razvijaju svog tijela – istakao je Kuzmanović.

Treninzi će se održavati u terminima: ponedeljak-srijeda-petak od 20 časova u Sali iznad Picerija Lucky na Urijama te subotom od 18:30 časova na Gradskom stadionu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve 065/547-602, 066/018-667 i 066/352-893 te na Facebook stranici KBK GONG Prijedor

Pripremio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com