manekeni rodjendan 1Škola manekenstva „MODELS BY JELENA GOVEDARICA“ iz Prijedora počela je sa radom 7. februara 2011. godine a protekle subote je prigodnom proslavom obilježila tri godine uspješnog rada.

Svake subote i nedelje u terminu od 11:30 do 13:30 održavaju se časovi manekenstva u prostorijama SKUD “Dr Mladen Stojanović”.

Vlasnica škole,manekenka Jelena Govedarica, uložila je mnogo entuzijazma u rad ove škole te je tako organizovala 20 samostalnih modnih revija u našem gradu i preko 20 nastupa u okviru brojnih programa u Prijedoru a i šire.

Ova škola, koja je vremenom dobila i karakater modne agencije, sarađivala je u svom radu sa brojnim poznatim modnim brendovima u BiH, a u protekle tri godine kroz nju je prošlo nekoliko stotina naših mladih sugrađana, uzrasta od 4 do 26 godina.

manekeni rodjendan 2„U toku ove godine publika će moći da vidi nekoliko modno-scenskih manifestacija u okviru kojih će se predstaviti mnogo brendova i poznatih dizajnera iz cijelog regiona, te mnogo radionica i kreativnog rada sa našim članovima kao i rad na projektu Kulturni akvarel“, rekla je Jelena Govedarica.

Govedarica je potvrdila da su angažmani modela iz ove agencije brojni a uskoro slijede i angažmani u inostranstvu nekih od devojaka jer saradnja sa agencijama iz Srbije,Crne Gore i inostranstva je uveliko započeta.