nezavisne-natalija havralenko-spot-snimanje (1)Mlada kantautorka Natalija Havralenko će uskoro javnosti predstaviti novi singl i video spot „Sve“. Pomenuta pjesma je nastala još prije dvije godine, ali je Natalija čekala pravi trenutak za predstavljanje pjesme javnosti.

Pjesma je veoma emotivna i duboko lična, te posebno draga mladoj pjevačici. Ona s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se u javnosti pojaviti posebna video priča.

„Ideja za pjesmu „Sve“ nastala je prije više od dvije godine. Sjećam se da sam se probudila i uz kafu sjela za klavir već imajući melodiju u glavi. Dugo sam pokušavala da napišem odgovarajući tekst. Kada sam završila tekst i snimila prvi demo, shvatila sam da me napustilo razočarenje koje sam u tom periodu osjećala“, kaže Natalija.

nezavisne-natalija havralenko-spot-snimanje (2)Ova muzičarka je jedna od rijetkih koja je imala priliku da stvara muziku na drugom kontinentu i to ni manje ni više nego u Australiji. Istakla je da je iskustvo bilo nevjerovatno, kako rad na novim pjesmama, tako i sam boravak.

„Mogu da kažem da sam pravi srećnik što sam imala priliku da radim sa Samuelom Vincentom, sjajnim producentom i muzičarem. Samuel je razumio šta ja želim u pjesmama i bilo je izuzetno lako sarađivati s njim. Zaista sam mnogo naučila, a to iskustvo je ogromna privilegija za mene“, poručila je Natalija.

Lokacija za snimanje spota je bila autentična, dok je ekipa na setu vrijedno radila cijeli dan. Režiser spota Mladen Marijanović je predložio da se snimanje realizuje u vili zvanoj „Radetića kula“ u Prijedoru, a magija ove posebne i pomalo mistične kuće oduševila je i Nataliju.

nezavisne-natalija havralenko-spot-snimanje (3)„Kada sam pogledala kratki dokumentarac o vili zvanoj „Radetića Kula“ bila sam u potpunoj nevjerici. Kula je sagradjena 1883. godine, posjeduje ogromnu biblioteku i čuva prvi klavir koji je zasvirao u Prijedoru. Bila sam presrećna kada nam je vlasnik dopustio da snimamo video u Kuli. Nadam se da će ovaj video spot privući pažnju na prelijepu kuću kojoj prijeti urušavanje, jer je od ogromnog kulturološkog značaja“ ističe pjevačica.

Imajući u vidu samu lokaciju koja je posebna sama po sebi, Natalija je imala želju da styling u spotu bude kombincija modernog i vintage stila. Ovog puta je sarađivala sa dizajnerkom Jelenom Savić, koja je uvažila i neke od Natalijinih ideja, kako bi kostimi izgledali upravo onako kako bi što bolje prezentovali i samu priču koja je zamišljena u spotu. Za šminku je bila zadužena Jelena Bogojević, dok je frizuru radila Daliborka Nedić. Natalija ističe da je ovo izuzetno uzbudljiv period u njenom životu.

„Jedva čekam da vidim reakcije publike, na pjesmu i video spot. Zanima me da li će i njih poput mene dirnuti i probuditi iskrene emocije“, istakla je Natalija i dodala da je ovo tek početak njenog autorskog rada.

„Poslije promocije singla “Sve”, u planu je da snimim video spot za svoju iduću pjesmu pod nazivom “Sum it up” na engleskom jeziku. Želim da iskoristim ljeto za predstavljanje autorske muzike. U posljednje vrijeme nisam imala mnogo prilika za live nastupe i koncerte, to mi mnogo nedostaje i jedva čekam da se vratim na binu i pred publiku“ ističe ova talentovana kantautorka.

Nezavisne novine