ljubisa-milena-prosidba (1)Da u današnje vrijeme ima i prave ljubavi i romantike, kao i želje da se napravi nešto neubičajeno, pokazao je jedan mladi, zaljubljeni Prijedorčanin.

Naime, 25-godišnji Ljubiša Čoprka zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Milenu Borisavljević na Kozaračkom kamenu.

-Oboje volimo prirodu i kada nam vrijeme dozvoli često smo na Kozari. S obzirom da smo počeli da se zabavljamo 1.maja 2010. godine tokom jedne prvomajske proslave na ovoj planini, smatrao sam simboličnim da prosidbu napravim na „krajiškoj ljepotici“ – priča Ljubiša, koji je mašinski tehničar, ali u nedostatku posla u struci radi kao konobar u jednom prijedorskom kafiću.

On dodaje da je plan bio da djevojku zaprosi na Kozaračkom kamenu, odakle se kao na dlanu vidi Prijedor i to dan uoči njenog 27. rođendana.

ljubisa-milena-prosidba-Uz pomoć braće, kumova i prijatelja sve sam isplanirao. Oni su bili zaduženi da naprave ambijent po mojoj želji, a ja sam zajedno sa budućom suprugom krenuo u „šetnju po prirodi“. Nakon što smo se nas dvoje popeli, zaprosio sam je, a ona je naravno pristala – zadovoljno priča mladi Prijedorčanin.

Osim neizostavnog prstena, bilo je tu svega pomalo, cvijeća, šampanjca ali i mala bakljada i vatromet te nezaobilazno fotografisanje.

-Bio je ovo najljepši rođendanski poklon koji sam dobila u životu. Nadam se da ćemo nas dvoje u daljem zajedničkom životu nastaviti da se ovakvim iznenađenjima međusobno usrećujemo – rekla nam je buduća mlada, Milena Borisavljević.

Istakla je da nakon vjeridbe ima želju da, kao nezaposleni ekonomski tehničar i knjigovođa, uskoro pronađe posao.

Nakon kraće proslave zaruka na Kozaračkom kamenu, budući mladenci su svoje veselje do kasnih sati nastavili kod kuće sa prijateljima i rodbinom gdje su zajedno dočekali i Milenin današnji rođendan.

Sretno Ljubiša i Milena!

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto/video – Ljubiša Čoprka

ljubisa-milena-prosidba (2) ljubisa-milena-prosidba (3) ljubisa-milena-prosidba (4) ljubisa-milena-prosidba (5) ljubisa-milena-prosidba (6) ljubisa-milena-prosidba (7)