vatrogasci prijedor-pozar pecani (1)Brzom i pravovremenom intervencijom pripadnika teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, spriječena je veća šteta nakon požara u stanu jedne zgrade u naselju Pećani.

Nakon dojave o požaru, oko 11:40 časova, prijedorski vatrogasci su vrlo brzo bili na licu mjesta u najmnogoljudnijem prijedorskom naselju gdje su ugasili vatru i spasili „piromana“ kojeg su jedva pronašli zbog gustog dima i stvari po stanu.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o osobi koja je psihički bolesnik i u tom stanu živi sa sinom koji takođe ima istih problema.

Efikasnom i brzom reakcijom vatrogasci su spriječili dalje širenje požara na krovnu konstrukciju ove zgrade.

Inače, uslovi života u stanu u kome se dogodio požar su katastrofalni.

Komšije se nadaju da će konačno reagovati nadležni kako se ne bi dogodila veća tragedija, koju su ovoga puta spriječili prijedorski vatrogasci pravovremenom intervencijom.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com
Foto – Vatrogasci Prijedor

vatrogasci prijedor-pozar pecani (2) vatrogasci prijedor-pozar pecani (5) vatrogasci prijedor-pozar pecani (6) pozar pecani (1) pozar pecani (2) vatrogasci prijedor-pozar pecani (7) vatrogasci prijedor-pozar pecani (3) vatrogasci prijedor-pozar pecani (4)