matursko vece os petar kocic (1)Proteklog četvrtka su nastavljene maturske proslave učenika prijedorskih Osnovnih škola.

Maturanti OŠ „Petar Kočić” proslavili su kraj školovanja.

Prijedorski osnovci koji su zabršili školovanje okupili su se na Trgu majora Zorana Karlice, nakon brojnih čestitki i fotografisanja za uspomenu sa roditeljima, rodbinom i prijateljima formirana je svečana kolona u kojoj su se našli i direktorica škole te profesori/nastavnici.

Ovu školu je završilo oko 150 učenika a učenik generacije je Tanja Gornjić.

Svršeni osnovci su potom prošetali glavnom gradskom ulicom praćeni brojnim Prijedorčanima, te su se zaputili prema hotelu „Prijedor“ gdje se održavalo slavlje povodom kraja njihovog devetogodišnjeg obrazovanja u osnovnoj školi.

Svim maturantima prijedorskih osnovnih škola internet portal www.PrijedorDanas.com upućuje iskrene čestitke sa željom da uspješno nastave svoje školovanje i da pametno izaberu srednju školu i zanimanje za koje smatraju da će im omogućiti brži pronalazak posla ili dalji nastavak školovanja.

Više fotografija možete pogledati OVDJE

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

matursko vece os petar kocic (2) matursko vece os petar kocic (3) matursko vece os petar kocic (4) matursko vece os petar kocic (5) matursko vece os petar kocic (6) matursko vece os petar kocic (7)