shopping day-sport visionTradicija se nastavlja, pred nama je ovog utorka još jedna kupovina do kasnih sati.

U Prijedoru se dva puta godišnje, u proljeće i jesen, organizuje Shopping night, kupovina do kasnih sati uz povoljnije cijene.

Nakon što je posljednji Shopping night održan krajem oktobra, na redu je „proljetna“ kupovina skoro do ponoći, nešto što je za stanovnike mnogih evropskih i svjetskih gradova uobičajena i česta pojava.

shopping night oktobar-pocetak (1)U većem broju prodavnica, butika i trgovačkih radnji, na dijelu od Gradske tržnice do kraja šetališne zone glavne ulice (ulice Akademika Jovana Raškovića, Kralja Petra I Oslobodioca, Branislava Nušića i Zanatska), Prijedorčane očekuju sniženja i do 20 odsto na dio ili na cjelokupan asortiman koji se nudi.

Za razliku od prethodnih kupovina, gotovo sve trgovine koje će biti dio ove akcije imaće popuste skoro cijeli dan, uglavnom od 8:00 do 23:00 časa, a povoljnije će se moći kupiti kozmetika, odjeća, obuća, sportska oprema i drugi artikli.

Podsjetimo, pokretač i inicijator prve „kupovine do ponoći“ u našem gradu u maju mjesecu 2011. godine, bilo je preduzeće „Sport vision“ iz Bijeljine koje Vam i ovaj put nudi 20 odsto popusta na svoj asortiman u trgovini preko puta glavne pošte.

shopping night april-sport vision (2)Spisak radnji u akciji Shopping day/night: Sport vision 8, Sport Reality 7, Bonel, Roki, Bonnati, Mobil Co, Vulecco Kappa, Evolution, DM drogerie markt, Legend BiH, Tiffany, Maraton, Filigran, Atletiko, Skin, Juventa Sport 2, Valentino, Juventa Sport 1, Oppossitte, Enjoy Miss.

Tekst i foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Sport Vision