fkomarskaTrener FK „Omarska“ Milenko Vuleta izvršio je protekle subote prozivku igrača, te je na taj način zvanično počela sezona 2014/15 za ovaj klub.

Na prozivku su se odazvali svi igrači koji su nastupali za Omarsku u prošloj sezoni, a od novih/starih imena tu je bio i povratnik u ekipu, Vedran Panić, od koga se očekuje da bude istinsko pojačanje u napadu.

Trener Vuleta je igrače upoznao sa planom priprema, koje su počele sinoć(ponedjeljak, 07.07.2014.) i kompletne će se odvijati u Omarskoj.

Tokom pripremnog perioda je predviđeno odigravanje šest prijateljskih mečeva, a protivnici i termini će biti poznati u narednim danima.

Jedini drugoligaš sa područja Prijedora se trenutno nalazi u veoma teškoj finasijskoj situaciji te su pozvali sve simpatizere i prijatelje kluba da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu dalji rad kluba, donacijama, kupovinom godišnjih ulaznica ili na neki drugi način.

Fudbalski klub „Omarska“ posebno želi da izrazi veliku zahvalnost svim igračima koji su faktički bez ikakvih primanja tokom prošle sezone pružali odlične igre na terenu i koji su najzaslužniji kako za plasman u drugu ligu, tako i za izgradnju tribina koje je klub čekao dugi niz godina.

Uprava će pokušati na sve moguće načine da obezbijedi finansijska sredstva da se igračima isplate premije i nadoknade troškovi prevoza, a ta će im sredstva biti isplaćena bez obzira na njihovu eventalnu odluku o promjeni kluba.

FK Omarska