winner-profi box-njemacka (1)Ove subote se nastavlja izuzetno naporno sportsko ljeto za borce Fight Cluba Winner iz Prijedora.

Naime, šest članova ovog kluba večeras će nastupiti u profi box mečevima u njemačkom gradu Halberštatu (Halberstadt) koji se nalazi nedaleko od Magdeburga.

„Na ovaj put odlazimo zahvaljujući našem sportskom prijatelju, bokseru Adnanu Žiliću iz Tuzle, koji će takođe braniti boje našeg kluba“, rekao je Gordan Zorić, trener Winnera.

Osim Žilića, za Prijedorčane će nastupiti Jovica Kokot, Dejan Krneta, Saša Dajić, Dajana Bukva i Haris Gredelj.

„Zadovoljan sam uspostavljenom saradnjom sa Fight Clubom Winner Prijedor u kojem se pripremam za mečeve više od mjesec dana. Osim nastupa u Njemačkoj, do kraja ljeta su dogovorene profi box revije i mečevi u Švedskoj i Srbiji i nadam se dobrim rezultatima“, rekao je Žilić.

Mečevi Kokota, Krnete i Dajića traju 4 runde po 3 minute, meč Dajane Bukva 6 rundi po 2 minuta dok Žilić i Gredelj „rade“ 6 rundi po 3 minuta.

„Kokotov protivnik je Nijemac James Chereji a Žilićev suparnik jeŠvajcarac Dennis Dauti, obojica kvalitetni borci pa od ovih mečeva očekujem najviše“, dodao je Gordan Zorić.

Trener Winnera se naročito zahvalio Janjić prevozu koji im je omogućio povoljnu cijenu transporta do Njemačke.
winner-profi box-njemacka (2) winner-profi box-njemacka (3)