wakf kik boks svjetsko prvenstvo (1)U mađarskom gradu Monoštor koji se nalazi na jezeru Balaton, od 29. aprila do 1. maja biće održano WAKF svjetsko prvenstvo u kik boksu na kome će učestvovati i reprezentacija Republike Srpske koju vodi Prijedorčanin Vladimir Tadić, zvanični predstavnik WAKF za RS.

Osim njega naš grad će predstavljati i više kik boksera, članova prijedorskih klubova.

-Na ovo prvenstvo idu naši članovi Slaviša Miodrag, Radenko Kukavica i Mehmed Crnalić. Ovo je veliko priznanje za naše mlade takmičare za koje sam siguran da su spremni za predstojeće borbe – rekao je Gordan Zorić, trener Fight Cluba „Winner“, koji se naročito zahvalio Vladimiru Tadiću na pozivima za učešće na ovom takmičenju.

Osim trojice kik boksera iz „Winnera“, u Mađarskoj bi trebali nastupiti i Selma Horozović (Akademija borilačkih sportova Milan Tomaš Prijedor), Mladen Tomaš (KBS “Rudar” Prijedor), Slobodan Vukić (Akademija borilačkih sportova “MMA Prijedor” Prijedor), Darko Mrđa (Akademija borilačkih sportova “MMA Prijedor”), Dimitrije Radaković (Akademija borilačkih sportova “MMA Prijedor” Prijedor) i Savo Stojanović (Akademija borilačkih sportova “MMA Prijedor” Prijedor”.

-Idemo u Mađarsku da se predstavimo u najboljem svjetlu. Siguran sam da će naši reprezentativci dati sve od sebe kako bi dostojno reprezentovali sebe, svoje klubove i Republiku Srpsku – istakao je Prijedorčanin Vladimir Tadić, zvanični predstavnik WAKF za RS.

Priredio – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

wakf kik boks svjetsko prvenstvo (2)
wakf kik boks svjetsko prvenstvo (3)