semira hofffmannVečernjakov pečat za 2015. godinu je ukrasilo 150 najznačajnijih osoba za Bosnu i Hercegovinu u prethodnoj godini.

Velika nam je čast i zadovoljsto podijeliti sa vama podatak da јe gospođa Semira Hoffmann, osnivač i najznačajniji donator Fondacije „Zajednički put“ zauzela mjesto u tih 150 veličanstvenih i to u kategoriji zajedno sa pobjednikom ove manifestacije, glumcem Enisom Bešlagićem.

U kategoriji „Ponos BIH-humanost“, zajedno sa velikim ljudima, kakva je i ona sama: Enisom Bešlagićem, Miloradom Golijanom, Fra Ljudevit Lastom, Olgom Štos, Savom Džajićem, Draganom Đurićem, Zdenkom Marićem, Adilom Dafalom i Zvonimirom Matijevićem, našla se i gospođa Semra Hoffmann.

semira-raskovac (3)Ovo je veliko priznanje za gospođu Semiru, Fondaciju „Zajednički put“ i grad Prijedor.

Krajnje vrijeme je da lijepe vijesti iz Prijedora odlaze u svijet, a gospođa Semira Hoffmann je svakako jedan od najboljih primjera.

Tome u prilog ide prošlogodišnja nagrada iz BHM magazina i ovo priznanje Večernjakovog pečata.

Hvala Večernjakovim novinarima i urednicima što su prepoznali veličinu osnivača i najznačajnijeg donatora Fondacije „Zajednički put“ i uvrstili je tamo gdje pripada – u 150 najzaslužnijih lica naše države!

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor