fsa prijedor-donacija fudbalske lopteEkipa Fudbalske sportske asocijacije Prijedor, koja se takmiči u Regionalnoj ligi RS-grupa Zapad, dobila je protekle sedmice vrijednu donaciju koja će im pomoći u njihovom radu.

Naime, direktor preduzeća „Mladost Trade“ Prijedor Marinko Petrović uručio je u prostorijama firme, fudbalske lopte predstavniku FSA Prijedor, Aleksandru Saviću.

Lopte su donacija Banjalučke pivare AD Banja Luka koja je preko svog distributera za regiju Prijedor pomogla mladom sportskom kolektivu.

-Ovom prilikom želim da se zahvalim Banjalučkoj pivari, i da naglasim da je ovo samo nastavak uspješne sportske saradnje koja traje već par godina. Pored 15 fudbalskih lopti koje smo ovaj put dobili, nesebičnu podršku od strane ove velike firme smo imali i u donaciji sportske opreme, tako da se nadam da ćemo i dalje sarađivati na sportskom planu. Želim da se zahvalim i gospodinu Petroviću i njegovoj firmi koji već nekoliko godina takođe nesebično pomaže rad FSA Prijedor – istakao je Aleksandar Savić.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com