urucena pomoc kristini i mariju (1)Priča o devetogodišnjoj Kristini Zigalovoj i njenom očuhu Mariju Majstoroviću, objavljena prošle sedmice u nekoliko medija, dirnula je nnoge.

Tako je i naša sugrađanka Jelena Vučenović, zajedno sa svojim prijateljima organizovala jednu akciju prikupljanja pomoći ovoj maloj porodici koja živi u Ljubiji kod Prijedora.

-Pomoć smo prikupljali u frizerskom salonu „STIL“ kojem se zahvaljujemo na saradnji. Neko je donio hranu, neko sredstva za higijenu, a neko odjeću za malu Kristinu. Sve ono što su donijeli ljudi dobre volje u utorak smo odnijeli u Ljubiju i uručili na pravu adresu – potvrdila je Vučenovićeva.

Ona je rekla da su se među poklonima za ovu porodicu našli osnovne životne namirnice, higijenske potrepštine, školski pribor, ali i šarene japanke i nova haljina kojoj se Kristina najviše obradovala.

-Drago mi je da smo i mi, svojom skromnom pomoći, izmamili osmijeh na Kristinino lice i pomogli da na neko vrijeme zaboravi teškoće sa kojima se susreće sa svojim očuhom – dodala je naša sugrađanka, koja je sa svojim prijateljima već organizovala i realizovala nekoliko sličnih akcija.

Iako učesnici ove akcije nisu željni pažnje i publiciteta, red je da ih pomenemo. Učestvovali su: Danijela R., Nina S.,Sanja M., Sanja L., Aleksandra N., Ana S. i Jelena V..

A.Drakulić
urucena pomoc kristini i mariju (2) urucena pomoc kristini i mariju (3)