inmediaba-pozar sanski most (1)Kada je ljudima potrebna pomoć ne postoje granice opština, gradova, entiteta, postoji samo želja da se pomogne.

Dokaz za tako nešto je i današnji veliki požar koji je izbio u Industrijskoj zoni „Šejkovača“ u Sanskom Mostu a u čijem gašenju su, nakon poziva od strane kolega, učestvovali i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Naime, oko 15 časova je izbio požar u skladištu firme „Vrhpolje promet“.

Požar je uz velike napore vatrogasaca iz Sanskog Mosta i Prijedora te radnika pomenute firme, stavljen pod kontrolu i ugašen oko 17 časova.

-Koliko smo vidjeli šteta je ogromna. Temperatura na licu mjesta bila je strašna, „topila“ je i fasade na okolnim zgradama. Izgorio je i kamion koji je bio nedaleko od ulaza u skladište. Sa ljudske strane žao nam je što se ovo desilo, ali nam je drago što smo mogli da pomognemo kolegama iz Sanskog Mosta u njihovim naporima da ugase požar – rekli su nam pripadnici TVJ Prijedor koji su se našli na licu mjesta.

Veliki broj Sanjana učestvovao je u akciji spašavanja dijela robe iz skladišta.

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđen je jedan vatrogasac iz Sanskog Mosta.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – www.inmedia.ba

inmediaba-pozar sanski most (2) inmediaba-pozar sanski most (3) inmediaba-pozar sanski most (4) inmediaba-pozar sanski most (5) inmediaba-pozar sanski most (6) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (1) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (2) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (3) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (6) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (5) vatrogasci prijedor-pozar sanski most (4)