skupstina grada prijedoraU srijedu, 24. juna, sa početkom u 10:00 časova biće održana 19. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa na Dnevnom redu će se naći Informacija o stanju i mjerama sanacije od poplava na području grada Prijedora u periodu od 15.05. do 08.06.2014. godine, nakon čega slijedi Prijedlog Odluke o davanju garancije a.d. „Toplana“ Prijedor.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Odluke o uređenju prostora i građevinskom zemljištu, Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o pristupanju Izradi Urbanističkog plana Prijedora 2012-2032. godine te Prijedlog Odluke o određivanju radnog vremena i izvođenju muzičkih i drugih sadržaja u ugostiteljskim objektima na području grada Prijedora.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se Prijedlog Odluke o organizovanju Javne ustanove „Centar za prikazivanje filmova“ Prijedor, Prijedlog Rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju školskih odbora u JU Elektrotehnička škola i Specijalnoj osnovnoj i srednjoj školi „Đorđe Natošević“, Informacija o radu Savjeta mjesnih zajednica u 2013. godini i Referati iz imovinsko pravne oblasti.