prijedor-bosna-foto izvjestaj (4)Rukometaši Prijedora, šestoplasirani na tabeli Premijer lige BiH, poslije pauze u prvenstvu u kojoj su, kao osvajači Kupa Republike Srpske, bili učesnici drugog „Svesrpskog kupa“ u Novom Sadu, u 25.kolu gostuju sarajevskoj Bosni.

Protiv „studenata“, koji su na 12. poziciji i do kraja ih očekuje borba za opstanak, trener Saša Babić neće moći da računa na kapitena Mladena Blagojevića zbog povrede koljena, a pod znakom pitanja je i nastup organizatora igre, srednjeg beka Gorana Daničića, jer ima problema sa „zadnjom ložom“.

-I pored premora, a pri tom, zbog nove zauzetosti sportske dvorane „Mladost“, samo dva odrađena treninga, ne idemo na megdan Bosni sa „bijelom zastavom“. Želimo do kraja prvenstva da odigramo pošteno, a kao treneru koji je dugo u rukometnom sportu, ne sviđaju mi se priče u kuloarima da ćemo „pustiti“ neke ekipe, pa možda i Sarajlije. Ne bih na terenu prepustio bodove nikome, pa ni rođenom ocu. Želim svima koji takve glasine šire da poručim da Prijedor izbace iz kombinacija. Ko bude bolji, sportski ćemo mu čestitati, ako nas pobijedi – naglasio je Babić.

Susret Bosne i Prijedora igra se u subotu sa početkom od 19:00 časova.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com