tk dr mladen stojanovic-godisnja skupstina (1)Na redovnoj godišnjoj Skupštini Teniskog kluba „Dr Mladen Stojanović“ iz Prijedora naglašeno je da je ovaj sportski kolektiv koji ima 234 evidentirana člana u svim uzrasnim kategorijama, a najviše je polaznika škole tenisa (79) i pionira (62), osvojio ukupno 48 pehara na svim takmičenjima, od kojih 13 za prvo mjesto, 20 za drugo, te 15 za treće mjesto.

-Klub je uspio obezbijediti rekvizite za „play stay“ program (mreža, loptice i rekete) i promociju „play stay“ tenisa po osnovnim školama u cilju omasovljenja teniskog sporta. Naša ekipa je bila pobjednik turnira najmlađih, održanog u Banjaluci. Organizovali smo 42.Memorijalni turnir „Dr Mladen Stojanović“ 12.ITF Futures za seniore, desetog turnira iz kalendara Tenis Evrope za juniore do 12 godina i šestog ITF seniorskog turnira za veterane. Pored održavanja i adaptacije već postojećih objekata, zamijenjena su ulazna vrata na teniskoj hali, a imali smo saradnju sa prijateljskim klubovima „Prohema“ Brčko, beogradskom „Crvenom zvezdom“ iz Srbije, te „Goricom“ i „Rabom“ (Hrvatska) te „Novim Mestom“ iz Slovenije – naglasio je u izvještaju o radu za 2015.godinu predsjednik Upravnog odbora kluba, Mišo Rodić.

Usvojen je i program rada za ovu godinu, a uz tradicionalna priznanja najboljim takmičarima za rezultate u svim konkurencijama i zahvalnice za pomoć gradu Prijedoru i preduzećima, diploma su dobile najmlađe teniske nade: Elena Dodoš, Katarina Pašić, Ognjen Reljić, Nikola Babić, Luka Bucalo, Matea Jandrić, Andrej Gnjatović, Anita Kovačević, Lana Trubarac, Viktor Dakić, Ivana Baljak, Milica Babić, Mija Dragoljević, Filip Dakić i Stefan Puhalić.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Tenis klub „Dr Mladen Stojanović“ Prijedor

tk dr mladen stojanovic-godisnja skupstina (2) tk dr mladen stojanovic-godisnja skupstina (3) tk dr mladen stojanovic-godisnja skupstina (4) tk dr mladen stojanovic-godisnja skupstina (5)