tragedija-torbicaStravična porodična tragedija proteklog vikenda u Prijedoru. Saša Torbica (41), pucajući iz vatrenog oružja, ubio je svoju suprugu Daliborku Torbicu (33), nakon čega je zapalio automobil u kojem su se nalazili i pucao u sebe. Tijela su izgorjela u potpunosti. Tragedija se desila u zabačenoj šumi u prijedorskom selu Donji Garevci, gdje su supružnici stigli Daliborkinim automobilom.

Kako saznajemo, supružnici su vodili brakorazvodnu parnicu, a iza njih je ostalo troje maloljetne djece, dva sina i kćerka, od kojih najstarije ima dvanaest godina.

Da je riječ o ubistvu i samoubistvu, potvrđeno je u prijedorskom Centru javne bezbjednosti.

– Policijskoj stanici Prijedor 1, 18. marta u 23 časa i 40 minuta obratilo se lice M. M. iz Prijedora i prijavilo da se njena kćerka D.T. tog dana oko 18 časova svojim putničkim automobilom marke “folksvagen derbi”, u društvu svog supruga, sa kojim je pokrenuta brakorazvodnu parnicu, udaljila u nepoznatom pravcu, te da se do momenta prijave nije vratila kući. Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici su 19.3.2016. u 10 časova i 15 minuta u mjestu Donji Garevci kod Prijedora pronašli zapaljeni automobil u kojem su se nalazila dva ugljenisana tijela – kaže portparolka Centra javne bezbednosti Prijedor Marija Matić.

ubistvo-samoubistvo (5)Majka po lančiću i zubnoj protezi prepoznala ubijenu i zapaljenu kćerku

Pripadnici policije i mrtvozornik izvršili su uviđaj na mjestu tragedije, prilikom čega je utvrđeno da je Saša Torbica, najvjerovatnije, ubio suprugu Daliborku pucajući iz vatrenog oružja, nakon čega je zapalio sebe ili unutrašnjost putničkog automobila i izvršio samoubistvo. Identifikaciju ubijene Daliborke njena majka je izvršila pomoću zlatnog lančića i zubne proteze.

Rodbina i komšije su u nevjerici.

– Ja ne mogu da verujem da je on ovo uradio, uvijek je bio miran. Znali smo u komšiluku da su se prošle godine razišli, ali on o tome nikada nije pričao – kaže komšija Saše Torbice, Rajko Žeželj.

ubistvo-samoubistvo (4)Locirao ih telefon

Daliborka je radila kao frizerka, on je bio deminer, a prije nekoliko godina je ostao bez posla. Navodno se bavio prevozničkim uslugama. Kako saznajemo, u zabačenoj šumi pronađeni su na osnovu posljednjeg signala Daliborkinog mobilnog telefona. Njihova ugljenisana tijela pronađena su na zadnjem sjedištvu automobila. Među motivima ove tragedije, pominju se nerazjašnjeni bračni odnosi, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Nezavisne novine

Povezane vijesti:

RAZVOD I NARUŠENI ODNOSI SUPRUŽNIKA MOGUĆI RAZLOZI STRAŠNOG ZLOČINA – FOTO – VIDEO
http://www.prijedordanas.com/?p=44928

SAŠA TORBICA UBIO BIVŠU ŽENU PA PRESUDIO SEBI – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=44880

UBISTVO I SAMOUBISTVO U PRIJEDORU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=44873