cjbpd-februar 2016Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela niti razloga za dalje postupanje policijskih službenika u vezi sa nesporazumom između žene iz Zagreba čiji su inicijali G.K. i jedne agencije za nekretnine u Prijedoru.

“Lice G.K. uputilo je CJB-u Prijedor dopis u kojem navodi da je riješila nastali nesporazum između nje i odgovornih lica iz navedene agencije”, rečeno je danas Srni u CJB Prijedor.

Iz agencije za nekretnine saopšteno je da je bila riječ o nesporazumu koji je riješen na obostrano zadovoljstvo.

“Nama je bitno da su naši klijenti zadovoljni, kao što i sami to potvrđuju”, saopšteno je danas iz ove agencije.

Iz CJB Prijedor ranije je Srni rečeno da je G.K. u prijavi policiji navela da odgovorna lica iz agencije nisu ispoštovala ugovor o posredovanju u prometu nekretnina i da joj je na taj način nanesena veća materijalna šteta.

Prema ranijim podacima, G.K. iz Zagreba je sa agencijom u vlasništvu lica čiji su inicijali L.S. iz Prijedora, 31. avgusta prošle godine sklopila ugovor o posredovanju u prometu nekretnina radi prodaje njenog stana u Prijedoru.

Budući da je nastanjena u Zagrebu, oštećena je vlasniku i direktoru agencije 28. decembra 2015. godine uplatila 24.500 KM kako bi u njeno ime obavio plaćanje poreza, ali je tvrdila da od njega nije dobila nijedan dokaz o uplati, odnosno o utrošku uplaćenog novca.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com