gomjenica-mrakovica-prijateljska (1)Pripremajući se za nastavak prvenstva Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad, fudbaleri Gomjenice su nakon poraza u Hambarinama od ekipe OFK Brdo, koja je u istom rangu takmičenja kao i oni (4:5), savladali Mrakovicu, člana Četvrte lige FSP Prijedor rezultatom 3:1.

Prvo poluvrijeme izabranici trenera Dražena Pušca, koji je od ove zime preuzeo vođenje tima ovog prijedorskog kluba, riješili su u svoju korist sa 1:0.

Zanimljivo je da je strijelac Branislav Kajtez u 12.minuti postigao gol, ali je poslije prvog dijela morao da napusti teren, jer su ga čekale obaveze na radnom mjestu.

Potvrdio je i sastav Duška Pekije da nije slučajno u Kozaruši bio bolji od regionalnog ligaša, FSA Prijedora, sa 1:0, te da će sa pojačanjima na proljeće igrati značajnu ulogu.

U nastavku golom Aleksandra Grahovca u 65.minuti stigao je do izjednačenja 1:1.

Ipak, sedam minuta kasnije povratnik u redove domaćih Bojan Sredić donio je novu prednost Gomjeničanima (2:1), da bi u posljednjim trenucima susreta njihov trijumf „ovjerio“ robusni napadač Aleksandar Karanović.

Gomjenica-Mrakovica 3:1(1:0)

Prijedor
Stadion „kod Celpaka“
Gledalaca: 50
Sudija: Mladen Stupar (Prijedor)
Strijelci: Kajtez u 12., Sredić u 72. i Karanović u 90. za Gomjenicu, a A.Grahovac u 65.minuti za Mrakovicu

GOMJENICA:
M.Torbica, Dragić, Bjelobrk, Draganić, Tadić, Stupar, Mršić, Mijatović, Đurkić, Kajtez, Kreća
Još su igrali: Lajić, Čorokalo, Milošević, Sredić, Davidović, Karanović
Trener: Dražen Pušac

MRAKOVICA:
Borisavljević, Jež, Deumić, Vidović, Kukić, Islamovski, Banović, Miodragović, N.Grahovac, Parhamov, Plemić
Još su igrali: Stupar, A.Grahovac, Škorić, Hrustić
Trener: Duško Pekija

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

gomjenica-mrakovica-prijateljska (2) gomjenica-mrakovica-prijateljska (3) gomjenica-mrakovica-prijateljska (4) gomjenica-mrakovica-prijateljska (5) gomjenica-mrakovica-prijateljska (6) gomjenica-mrakovica-prijateljska (7) gomjenica-mrakovica-prijateljska (8) gomjenica-mrakovica-prijateljska (9)