vrtic-radostKako nezvanično saznajemo, tokom jula mjeseca radiće centralni objekat prijedorskog Dječijeg vrtića „Radost“.

U nekoliko prethodnih godina praksa je bila da za vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora radi vrtić na Urijama. Međutim, prema informacijama kojima raspolažemo, ovoga ljeta je planirano da se narednog mjeseca renovira ovaj objekat pa je odlučeno da djeca iz obje ustanove borave narednog mjeseca u centralnom objektu vrtića „Radost“.

Ova informacija naročito je značajna za roditelje koji planiraju da njihova djeca i tokom ljeta idu u vrtić i druže se sa svojim drugarima.

Cijena boravka djece u Dječijem vrtiću „Radost“ u Prijedoru iznosi 150 KM, dok će roditelji djece koja ne budu išla u vrtić tokom mjeseca jula plaćati 75 KM.

Pošto ova informacija još uvijek nije zvanična preporučujemo roditeljima djece koja idu u centralni vrtićki objekat a koji su zbog raznih razloga prethodnih godina odustajali od slanja djece na Urije, da se raspitaju kod uprave vrtića „Radost“ kako bi njihovi mališani i juli mjesec proveli sa svojim drugarima u dobro poznatoj sredini.

A.D.