jelena govedarica-vera vjencanice (1)Predstojećeg vikenda, 20. i 21. februara ove godine, u Banjaluci će biti održan prvi Sajam vjenčanja.

Među brojnim učesnicima ove zanimljive manifestacije naćiće se i Prijedorčanka Jelena Govedarica, svojevremeno top model BiH i vlasnica uspješne Škole manekena „Models by Jelena Govedarica“.

Ona će se na Sajmu pojaviti kao lice poznatog brenda „Vera vjenčanice“ i „Vera Fashion“ sa kojim sarađuje već nekoliko godina.

-Drago mi je da ćemo na pravi način predstaviti brend sa tridesetogodišnjom tradicijom i s ponosom mogu reći da ću se naći u ulozi zaštitnog lica. Dizajnerka Ksenija Stanarević je žena posebne kreativne energije, a svaka njena kreacija ima svoju „priču“ – kaže Jelena.

Ona dodaje da je zaista lijepo biti lice tako specifičnog brenda sa dugom tradicijom i predstavljati ih na jednoj ovakvoj manifestaciji kao što je Sajam vjenčanja.

jelena govedarica-vera vjencanice (3)-Dan vjenčanja je poseban dan, treba biti okružen posebnim ljudima ali i biti u posebnoj vjenčanici koja će vam donijeti energiju za sve što je u vezi sa tim važnim danom. To je ono što omogućava brend „Vera vjenčanice“ – ističe Govedarica.

Inače, svaka vjenčanica ovog brenda je ručno rađena i unikatna je što im daje lični pečat.

-Budućim mladenkama preporučujem da imaju vlastitu vjenčanicu, jer ih ona, sigurnim koracima koji su samo vaši, vodi u bračni život. Ko zna, možda i ja prijatelje uskoro obradujem „vlastitim“ fotografijama koje neće biti „radne“ kao ove koje očekuju sve one koji dođu na Sajam vjenčanja – uz osmijeh priča mlada Prijedorčanka.

Prvi Sajam vjenčana biće održan na Banjalučkom velesajmu 20. i 21. februara, a sve posjetioce očekuju revije vjenčanica, šminkanje i friziranje uživo, kao i prilika da učestvuju u nagradnim igrama sa vrijednim nagradama.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Jelena Govedarica

jelena govedarica-vera vjencanice (2)