winner-pripreme za francuskuZa Fight Club „Winner“ Prijedor nema odmora ovoga ljeta.

Aktivnosti se nastavljaju već ovoga vikenda kada u subotu, 14. juna, troje boraca ovog prijedorskog kluba nastupaju u predgrađu Pariza (Francuska).

„Za Francusku idemo zajedno sa borcima iz susjedne Hrvatske radi smanjenja troškova. Nastupiće članovi kluba Saša Dajić (do 90 kg), Kristina Jeftenić (do 62 kg) i Dalibor Gligić (do 80 kg)“, rekao je trener kluba Gordan Zorić, koji će predvoditi svoje takmičare.

U pitanju je poluprofesionalna kik boks (K1 pravila) revija, C i B klasa. Borbe će trajati tri runde po dva minuta.

Zorić je dodao da će takođe ovog vikenda u Tešnju na Balkan Openu nastupiti Edin Hajrić, Slaviša Miodrag i Elmin Hanadanagić uz pratnju trenera Harisa Gredelja.

„Poslije Francuske dolazi nam nastup u Varaždinu (Hrvatska) 21. juna, gdje će se po K1 pravilima boriti Marko Štrbac koji je 2000. godište(do 57 kg), Edin Hajrić(do 67 kg), Dalibor Gligić(do 80 kg) a u meču večeri nastupiće Željko Stegić protiv veoma iskusnog i kvalitetnog domaćina Maria Agatića, bivšeg prvaka Evrope“, rekao je Zorić.

U Brežicama (Slovenija) se 21. juna održava Fight night na kome će nastupiti član „Winnera“ Saša Dajić (do 90 kg) koji će se u meču večeri boriti protiv domaćeg takmičara Denisa Čočeka.

A.Drakulić