fondacija zajednicki put-sertifikati-skola stranih jezika (1)U centru “Sunce” u Prijedoru svečano su uručeni sertifikati za 75 polaznika koji su uspješno završili drugi ciklus Škole stranih jezika koju organizuje fondacija “Zajednički put” iz Prijedora.

Četvoro najuspješnijih nagrađeno je umanjenjem školarine za sljedeći ciklus Škole stranih jezika, dok je plaćanja u potpunosti oslobođeno šest najaktivnijih korisnika fondacije “Zajednički put”, od kojih su četiri mlade osobe sa invaliditetom.

Predsjednica ove fondacije Semira Hoffmann zadovoljna je uspjehom koji postižu polaznici ove škole, ali i ponosna što ova fondacija sarađuje sa, kako ističe, najboljim profesorima na ovim prostorima što pokazuju i rezultati polaznika.

“Šest novih polaznika dobiće stipendiju za sljedeći treći ciklus i četvoro će dobiti 50 odsto popusta, tako da smo stvarno ponosni jer smo do sada sufinansiranjem uložili oko 10.000 KM, a mladim ljudima omogućili da stiču nova znanja”, rekla je Hoffmannova.

Ona je istakla i da se polaznicima, po pristupačnim cijenama, nudi učenje engleskog, njemačkog, norveškog, italijanskog, francuskog, ruskog i španskog jezika, što je i cilj da se što većem broju mladih omogući učenje stranih jezika.

Cijene kursa mjesečno iznose od 35 do 45 KM, u zavisnost od nivoa koji se pohađa.

Kroz program Škole stranih jezika fondacije “Zajednički put” do sada je prošlo oko 200 polaznika.

Treći ciklus počinje 15. februara.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

fondacija zajednicki put-sertifikati-skola stranih jezika (2) fondacija zajednicki put-sertifikati-skola stranih jezika (3) fondacija zajednicki put-sertifikati-skola stranih jezika (4)