neretvanac-rudar prijedor (1)Privode se kraju boravak fudbalera Rudar-Prijedora u Makarskoj (Hrvatska), gdje ostaju do 11.februara završavajući drugi dio priprema za nastavak prvenstva Premijer lige BiH.

Poslije remija identičnim rezultatom 3:3 protiv domaćeg trećeligaša „Zmaja“ i drugoligaša Imotskog, u Metkoviću su imali treću provjeru, a rival im je bio jesenji prvak trećeligaškog „Juga“ Hrvatske, ekipa ” Neretvanac iz Opuzena.

Kombinovani sastav, koji su izveli šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac i njegov najbliži saradnik Saša Keranović poražen je (1:2), a strijelac jedinog gola za „zeleno-crne“ bio je junior Ognjen Davidović.

Prijedorčani su nastupili u sastavu: Petrović, Marić, Erić, Lajić, Bogdanović, Davidović, Burazor, Gavranović, Kojić, Rokvić i Kunić, dok su u nastavku meča zaigrali: Kozić, Pekija, Mrkić, Milutinović, Muhić, Ćatić i Jakupović.

Igrači koji nisu igrali (Pejić, Jovičić, Šodić, Kantar, Radoja i Ćulum-koji radi po posebnom programu zbog nedavne operacije slijepog crijeva) odradili su trening.

-Za vikend nije predviđena nijedna utakmica, treninzi su u subotu i ponedjeljak, a u utorak, 16.februara u Prijedoru bi trebali odmjeriti snage sa prvoligašem Republike Srpske, Kozarom iz Gradiške – potvrdio je novi sportski direktor Rudar-Prijedora, Stojan Janjetović.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Vladan Lekanić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

neretvanac-rudar prijedor (2) neretvanac-rudar prijedor (3) neretvanac-rudar prijedor (4) neretvanac-rudar prijedor (5) neretvanac-rudar prijedor (6)