fsa-progres (4)Da su u regionalnom ligašu Republike Srpske, ekipi FSA Prijedor, na pravom putu, jer sa malo ulaganja pokazuju stabilnost u ovom rangu takmičenja, gdje nastupaju već drugu sezonu, potvrdila je i njihova prva kontrolna utakmica u pripremnom periodu.

Prijedorčani su u Novom Gradu, na pomoćnom terenu stadiona „Mlakve“, savladali prvoligaša RS, ekipu Slobode sa 1:0(0:0), a trenutak odluke dogodio se u 70.minuti.

Željko Drinić i Vedran Mršić odigrali su „dupli“ pas, uslijedio je udarac ka golu Damira Krupića, koji je odbio loptu, a Mirnes Karupović našao se na pravom mjestu i zatresao mrežu domaćih „crvenih“.

-Zadovoljan sam pristupom mojih igrača i disciplinom koju su ispoljili. Ipak, istakao bih učinak Srđana Torbice, Danijela Bujića i Vedrana Mršića – rekao je trener Nenad Bašić.

Ekipa FSA Prijedor je susret počela u sastavu: Novaković, Runić, Galonja, Kotaran, Rečević, Bujić, Torbica, Granatić, Drinić, Mršić, Stević, a još su igrali: Čačić, Radoš, Karupović, Došenović, Stojaković i Kecman.

Naredna provjera je u subotu, 6.februara, a rival je juniorski tim premijerligaša BiH, Rudar-Prijedora.

Utakmica će biti odigrana na terenu „Suvi Prijedor“ sa početkom u 15 časova.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com