hit taxi-pobjednici-kozarska dubica 2016 (1)Nedavno je u Kozarskoj Dubici završen tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu.

Osim susreta seniora koji uvijek pobuđuju najveću pažnju, zanimljivo je bilo i u mečevima mlađih kategorija gdje su i Prijedorčani imali svog predstavnika.

Naime, ekipa „Hit Taxi“ iz grada na Sani, koju su sačinjavali mladi igrači „Rudar-Prijedora“ ostvarila je trijumf u kategoriji pionira.

Prijedorčani su slavili u finalu rezultatom 4:2 protiv domaće ekipe „Roki Komerc“ i tako osvojili turnir „Kozarska Dubica 2016“.

Ekipu su činili Luka Kačavenda, Danilo Marmat, Damjan Dejanović, Nemanja Raković, Adel Ramić, Mihailo Janjetović, Antonio Matić, Danijel Mamuza, Marko Komnenović i Dragan Bilbija a sa klupe ih je predvodio trener Milan Kačavenda.

hit taxi-pobjednici-kozarska dubica 2016 (2)Mladi Prijedorčani su pokazali i kvalitet i karakter jer su dva puta stizali vođstvo protivnika da bi na kraju trijumfovali, bez poraza tokom turnira.

U grad na Sani su stigle i pojedinačne nagrade jer je najbolji golman Luka Kačavenda a najbolji igrač Damjan Dejanović.

Ekipa Hit Taxi plasirala se i u finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu za mlađe kategorije „Mladost 2016“ gdje ima priliku da nastavi sa osvajanjem trofeja.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Danijel Mamuza/Luka Kačavenda