mma klub prijedor-prvi trening (1)U gradu na Sani počeo je sa radom novi sportski kolektiv – Akademija Borilačkih Sportova MMA klub Prijedor.

Na svečanom otvaranju i prvom treningu prisustvovalo je 20 polaznika ove atraktivne borilačke vještine.

Odziv je bio i više nego dobar, a podršku radu kluba, prvog u mješavini borilačkih disciplina na našim prostorima, pružili su mnogi prijatelji iz svijeta sporta u gradu Prijedoru.

Pored njih, prisutni su bili i gosti iz Novog Grada te susjedne Hrvatske.

-Sala je u jednom trenutku bila mala da primi sve goste i takmičare koji su počeli sa svojim prvim treningom. Interesovanje za ovaj sve popularniji sport je sve veće i zadovoljni smo sa odzivom – rekao je Saša Dajić, sportski direktor novog kluba.

mma klub prijedor-prvi trening (5)Pioniri prijedorskog MMA su izrazili zahvalnost svima koji su podržali na startu aktivnosti, uz poziv

-Očekujem da će odziv biti još veći jer imamo najava još dosta znatiželjnika za bavljenje ovom vještinom koji će se priključiti na nekom od sljedećih treninga. Vježbaćemo u prostoru bivše Mljekare Vitamilk nedaleko od stadiona FK Gomjenica u istoimenom prijedorskom naselju – rekao je istaknuti džudo-stručnjak, a sada i trener u Akademiji sportova MMA Prijedor Radenko Marinović.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Akademija Borilačkih Sportova MMA klub Prijedor

mma klub prijedor-prvi trening (2) mma klub prijedor-prvi trening (3) mma klub prijedor-prvi trening (4)