pozar-kladionica kozarac-novac (2)Adrijana Bilić iz Prijedora, radnica kladionice “Bet lajv” u prijedorskom naselju Kozarac, osumnjičena je da je prisvojila 7.000 maraka za vrijeme požara u ovom objektu.

Naime, kako saznajemo, sve se odigralo 22. decembra prošle godine, kada je policiji prijavljen požar u ovoj kladionici u Ulici maršala Tita, nakon čega su ubrzo izašli na teren.

Do dolaska policije, vatrogasci su ugasili požar, a uviđajem je utvrđeno kako je do njega došlo usljed kratkog spoja na utičnici produžnog kabla, koji se nalazio pored kućišta kompjutera, a u sklopu prodajnog pulta.

Bilićeva je za vrijeme vršenja uviđaja prijavila policiji da je u toku požara s pulta u kladionici nestalo oko 7.000 maraka.

Policija je tako istog dana pored istrage o požaru započela istragu i o misterioznom nestanku novca.

“Radeći na rasvjetljavanju navedene prijave policijski službenici su utvrdili da je radnica A.B. iz Prijedora protivpravno prisvojila novac u iznosu od oko 7.000 KM, a koji joj je bio povjeren na radu u navedenom pravnom licu”, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

Dodaju kako je u toku rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pronevjere.

Nezavisne novine

pozar-kladionica kozarac-novac (3) pozar-kladionica kozarac-novac (1)