plivaci za casni krst 2016 (1)Kako je večeras potvrdio Organizacioni odbor Bogojavljenske litije i plivanja za Časni krst, sve je spremno za ovu manifestaciju koja će sutra biti održana u Prijedoru.

Osim članova Organizacionog odbora, na večernjoj molitvi su se okupili i oni koji će sutra plivati za Časni krst te su nakon bogosluženja primili blagoslov i skromne darove pred sutrašnju manifestaciju.

Prijedorčane koji će plivati za Časni krst predvodi Danijel Drljača koji je bio najbrži i 2014. i 2015. godine, a osim njega, u rijeci Sani će plivati Nenad Adamović, Igor Suvajac, Vanja Rađenović, Jovica Radaković, Danijel Radić, Duško Kaurin, Davor Matikosa, Aleksandar Mrđa, Boro Adamović, Petar Vrućinić, Srđan Bosančić, Žarko Novaković, Aleksa Zdjelar, Vlatko Pecalj, Branko Kralj, Mladen Knežević, Ivan Šakić, Alen Šakić, Nikola Ivković, Marko Ćalić, Duško Radišić, Ljubiša Čoprka, Nebojša Babić, Aleksandar Škorić, Drago Zdjelar, Robi Kragulj, Danilo Bjeljac, Danko Kaurin, Aleksandar Mijatović, Darko Bakić, Slaviša Milinković, Rastko Jovičin, Duško Kunić, Mlađen Janjić, Nikola Vučkovac, Dario Ćurguz i Dalibor Zlojutro koji su večerašnjim prisustvom u crkvi i potpisom potvrdili svoje učešće.

Osim njih na spisku se nalaze i Duško Karlica, Uroš Kukolj, Vojislav Vasiljević, Stefan Slijepac, Stefan Tubin, Jovica Vržina, Siniša Drinčić i Marko Knežević, koji sutra do početka Bogojavljenske liturgije mogu potvrditi svoje učestvovanje u plivanju za Časni krst.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Video – RTRS

plivaci za casni krst 2016 (2) plivaci za casni krst 2016 (3) plivaci za casni krst 2016 (4) plivaci za casni krst 2016 (5) plivaci za casni krst 2016 (6) plivaci za casni krst 2016 (7) plivaci za casni krst 2016 (8) plivaci za casni krst 2016 (9)