szs-humanitarno vece prijedor (2)U sklopu priprema za veliku Božićnu akciju, u Prijedoru je u ponedjeljak 14.12.2015. godine održano veliko humanitarno druženje. U prijatnoj atmosferi Kafe bara Kafanica okupio se veliki broj prijatelja naše organizacije, a koji su mogli i dodatno da se upoznaju sa radom naše organizacije putem letaka i godišnjih izvještaja koji su im stojali na raspolaganju. U toku večeri prikupljeno je ukupno – 657,70 KM i, rekli bismo simbolično, 1 dinar. Sam plan ove Božićne akcije u Republici Srpskoj je da se prikupe sredstva za kupovinu traktora šestočlanoj porodici Davidović za koju je potrebno izdvojiti 8.000 KM.

Prikupljanje finansijskih sredstava za Božićnu akciju se nastavlja i dalje u Prijedoru. Pozvali smo sve Pijedorčane da se shodno svojim mogućnosti priključe akciji, bilo donacijom u novcu, bilo u prehrambenim namirnicama.

Veliku zahvalnost za ovu humanitarnu akciju dugujemo osoblju Kafe bara Kafanica koji su se sami ponudili da se u njihovom lokalu organizuje jedno humanitarno druženje, te se i dodatno odrekli zarade od prodatog pića za to veče.

Kao i prethodnih godina, na Badnji dan obići ćemo najugroženije višedjetne porodice iz prijedorske regije i uručiti im pakete osnovnih životnih namirnica kako bi najradosniji hrišćanski praznik dočekali sa koliko-toliko pripremljenom trpezom, te najmlađe članove uveselili prigodnim poklonima.

S verom u Boga!
SZS Republika Srpska

srbizasrbe.net

szs-humanitarno vece prijedor (1) szs-humanitarno vece prijedor (4) szs-humanitarno vece prijedor (6) szs-humanitarno vece prijedor (5) szs-humanitarno vece prijedor (3)