gornja ravska-3januar (1)Zbog velike količine snježnih padavina, mještani Gornje Ravske ostali su tokom prethodne noći „odsječeni od svijeta“.

Ne čekajući pomoć drugih i zimske službe koje čiste lokalne puteve, oni su se organizovali i vlastitim snagama počeli sa čišćenjem.

-Tokom dana nam se priključilo i vozilo „Niskogradnje Marjanović“ pa je naš posao išao malo brže. Moram da pohvalim složnost naših mještana koja dokazuje da sami sebi možemo i moramo najviše pomoći – potvrdio nam je Ivan Begić iz Gornje Ravske, dodavši da sve mještane raduje činjenica da ovaj put nisu ostali bez struje, koje obično nema kada padne iole veći snijeg.

Zbog nastale situacije na području ovog mjesta više vozila je „sletjelo“ sa puta a pričinjena je i materijalna šteta na voćnjacima i plastenicima.

Kakvo je stanje na putevima na području grada prepuštamo samim Prijedorčanima da ocijene.

Dok su neki zadovoljni, drugi se žale da su lokalni putevi slabo ili nikako očošćeni, trotoari su puni snijega a ništa bolja situacija nije ni na parkinzima.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

gornja ravska-3januar (2) gornja ravska-3januar (3) gornja ravska-3januar (4) gornja ravska-3januar (5) gornja ravska-3januar (6) gornja ravska-3januar (7)