saobracajka omarska-identitet poginulog (1)UPOZORENJE: Ovaj članak sadrži fotografije koje mogu biti uznemirujućeg karaktera za pojedine osobe.

U saobraćajki koja se dogodila sinoć oko 23:40 časova na regionalnom putu Omarska-Bronzani Majdan, kako nezvanično saznajemo, poginuo je Sandro Jasnić (19) iz Prijedora dok je teže povrijeđen godinu dana mlađi Branko Jokić, takođe iz Prijedora.

Nesreća se desila u mjestu Jokići ispred crkve brvnare posvećene Vaznesenju Gospodnjem.

Nezvanične informacije govore da su se mladići nalazili u automobilu „Alfa Romeo“ koji je, krećući se u pravcu Omarske, iz za sada nepoznatih razloga, sletio u kanal pored puta i prednjim dijelom udario u propust, potom se okrenuo na cesti i ponovo završio u kanalu zadnjim dijelom.

Kako saznajemo, Jasnić, koji se nalazio na mjestu suvozača, poginuo je na licu mjesta dok su povrijeđenom Jokiću, koji je upravljao automobilom, prvu pomoć ukazali radnici Službe hitne pomoći iz Omarske.

U intervenciji su učestvovali i pripadnici TVJ Prijedor.

Povrijeđeni mladić je nakon ukazane prve pomoći u prijedorskoj bolnici upućen u banjalučki Klinički centar.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Vezane vijesti:

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: MLADI PRIJEDORČANIN POGINUO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

http://www.prijedordanas.com/?p=37968

saobracajka omarska-identitet poginulog (2) saobracajka omarska-identitet poginulog (4) saobracajka omarska-identitet poginulog (3)