fk omarska 2015-16U Fudbalskom klubu Omarska sumirali su ostvareno u 2015.godini koja im je donijela mnogo radosti, a završili su je na drugom mjestu tabele poslije jesenjeg dijela prvenstva Druge lige Republike Srpske-grupa Zapad sa 33 boda, tri manje od lidera dobojske Sloge.

Međutim, nisu veliki samo na terenu, već i ljudskoj zahvalnosti, što potvrđuju činjenicom da ističu kako se posljednju deceniju za njih zauzima ArcelorMitral Prijedor, bez čije pomoći ovaj sportski kolektiv ne bi mogao ovako uspješno funkcionisati.

-ArcelorMittal Prijedor nam je omogućio da riješimo najosnovnije stvari, da ne moramo strijepiti hoće li se odigrati utakmica u Omarskoj i hoće li se moći otputovati na gostovanje, a što je omogućilo punu posvećenost dešavanjima na terenu i donijelo sjajne rezultate – rekao je predsjednik kluba Svetozar Krecelj.

Ističe se i pomoć ovog sponzora u infrastrukturnim radovima, tako da u posljednje vrijeme kompletan stadion u Omarskoj poprima moderniji i funkcionalniiji izgled sa jasnom vizijom kako bi trebao izgledati kad se završe svi radovi.

Omarščani su mu se, kao i ostalim sponzorima odužili odličnim igrama i stvaranjem lijepog imidža ove sredine u Republici Srpskoj.

Klub se sa dužnim poštovanjem zahvaljuje na saradnji Mladenu Jelači, direktoru preduzeća, i Predragu Šorgi, koordinatoru tima za komunikacije.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – FK Omarska