ko je ovde idiot (1)U Pozorištu Prijedor odigrana je predstava “Ko je ovde idiot”, u kojoj glavne uloge tumače Milan Kalinić i Srđan Ivanović. Ovaj komad naišao je na pozitivne kritike i veliki odziv publike.

U sali prijedorskog Pozorišta tražilo se mjesto više. Siti teških tema i problema i željni dobrog humora, Prijedorčani su pohrlili da zauzmu svoje mjesto i uživaju u komediji “Ko je ovde idiot”, u čijem središtu su pacijent, budući mladoženja i psiholog.

Uloge u ovom komadu tumače Milan Kalinić i Srđan Ivanović. Smatraju da ljudima u ovim teškim vremenima treba ponuditi nešto što će ih nasmijati i oraspoložiti.

– Ja to gledam po sebi i mojim kolegama, nama glumcima je preko glave da gledamo teške predstave. I kad mi nemamo strpljenja za to šta onda očekivati od naroda. Narod je željan dobrog smeha – izjavio je za ELTA 1 HD glumac Milan Kalinić.

– Mislim da ako ih ovo drži do sutra ujutru da je naša misija uspela – kaže glumac Srđan Ivanović.

Gostujući glumci nisu krili oduševljenje ni izgledom prijedorskog teatra, a ni reakcijama publike na predstavu. Izrazili su želju da ponovo zaigraju u pozorištu u gradu na Sani.

ELTA 1 HD
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

ko je ovde idiot (2) ko je ovde idiot (3) ko je ovde idiot (4) ko je ovde idiot (5) ko je ovde idiot (6)