policajac u akcijiPolicija je u odvojenim akcijama uhapsila tri lica koja je zatekla u krađi u privatnim kućama u Rasavcima i Čejrecima kod Prijedora, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Policijski službenici su u Rasavcima, u noći između 19. i 20. decembra, zatekli državljanina Srbije čiji su inicijali D.B. /39/, dok je za licem čiji su inicijali D.P, koje je pobjeglo primijetivši policiju, takođe državljaninom Srbije, raspisana potjernica.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su lica istog dana iz Srbije došla u Prijedor kako bi izvršila krađe.

Dežurni tužilac naložio je da se nakon kriminalističke obrade lice čiji su inicijali D.B. pusti na slobodu, a da se nadležnom tužilaštvu nakon kompletiranja predmeta u redovan postupak dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa u pokušaju, protiv oba lica.

Policija je u Čejrecima u noći između 20. i 21. decembra zatekla lice čiji su inicijali V.A. /51/ iz Prijedora dok je kralo u privatnoj kući.

Lice je uhapšeno i nad njim je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv V.A. o počinjenom krivičnom djelu teška krađa u pokušaju.

Tekst – SRNA
Foto arhiva ilustracija – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com