models by jelena govedarica-promocija novi grad (1)Na polufinalnom takmičenju Novogodišnjih karaoka u Novom Gradu, performansom „Knjiga je moć znanja“ promovisana je novootvorena Škola manekena „Models by Jelena Govedarica“ iz Prijedora.

Ova škola je za kratko vrijeme svog postojanja okupila značajan broj polaznika uzrasta od 4 do 20 godina.

-Radimo punom parom. U razvoju smo modno-edukativnih aktivnosti među građanima Novog Grada, Ovaj put smo prezentovali loliko je knjiga važna u izgradnji sopstvene ličnosti jer čitajući i edukujući se, stvaramo socijalnu inteligenciju. Postajemo svjesni sebe, važnosti okoline i upućenosti jednih na druge – rekla je Jelena Govedarica.

models by jelena govedarica-promocija novi grad (2)Ona je istakla da će na finalnom takmičenju Novogodišnjih karaoka u Prijedoru biti prikazana još dva performansa, „Drug je snaga“ i „Zaustavimo nasilje i lošu komunikaciju među vršnjacima“.

Sve to je zapravo kampanja koju Jelena Govedarica radi sa Školom manekena „Models by Jelena Govedarica“ i Omladinskom organizacijom „Afrodita Still“ za kraj godine budeći svijest među najmlađima o društvenoj korisnosti i upućenosti jednih na druge.

-Svi koji žele biti dio naše skipe mogu nas potražiti u Prijedoru u Fitnes centru u zgradi kod hotela Prijedor subotom i nedjeljom od 11-13 časova, i u Novom Gradu u Kulturno-obrazovnom centru subotom od 12-14 časova – dodaje Govedarica.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Jelena Govedarica

models by jelena govedarica-promocija novi grad (3)