pljacka-tc bingo-mjenjacnicaLopovi su ukrali čak 95 hiljada maraka iz mjenjačnice u Tržnom centru Bingo u Prijedoru. Na pljačku su se odlučili u gluvo doba noći i to tako što su se, ukradenim, golfom dvojkom zaletjeli na ulaz i razlupali vrata.

Brzo su pokrali novac, jer se odmah aktivirao alarm što je uzbunilo radnike privatne kompanije za obezbjeđenje koji su odmah pozvali policiju.

Međutim, kad su stigli u Tržni centar zatekli su samo razlupana ulazna vrata i automobil. Navodno, bila su tri pljačkaša.

“Nakon izvršenog krivičnog djela počinioci su se sa nepoznatim putničkim automobilom udaljili sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. Prema izjavi vlasnika mjenjačnice, materijalna šteta nastala prilikom izvršenjem ovog krivičnog djela iznosi oko 95 hiljada maraka”, Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Da su znali šta rade, govori i podatak da su ispraznili samo mjenjačnicu koja se nalazi nedaleko od ulaza.
Štand sa nakitom, koji je takođe na ulazu, nisu dirali. Prema neslužbenim informacijama, golf kojim su upali u Bingo, pljačkaši su ukrali u prijedorskom naselju Čejreci, pet kilometara udaljenom od Tržnog centra. Krađa tog vozila prijavljena je jutros oko pola sedam.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!

ATV BL

Vezane vijesti:

PRIJEDOR: PLJAČKA MJENJAČNICE U TRŽNOM CENTRU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=35503

PROVALJENO U TRŽNI CENTAR “BINGO”: IZ MJENJAČNICE UKRADENO 95.000 KM – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=35511

VLASNIK MJENJAČNICE ŠTETU PROCIJENIO NA 95.000 KM – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=35537