rudar prijedor-pres pred gostovanje olimpikuZavršavajući jesenje borbe u Premijer ligi BiH, ekipa Rudar-Prijedora u subotu od 13 časova na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“’ u Sarajevu odmjeriće snage sa ekipom Olimpika, koja ima isti bodovni učinak.

Šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac protiv „vukova“ neće moći da računa na suspendovane zbog žutih kartona Sinišu Radoju i Aleksandra Jovičića, te povrijeđene Dejana Kojića, Mirzu Džafića i Edvina Hamzića.

-Poslije dva „vezana“ poraza moramo ostvariti pozitivan rezultat kojim bi uhvatili priključak za rivalima koji se nalaze ispred nas. Svakako da će nakon utakmice, značajne za oba rivala, u daljoj borbi za opstanak biti lakše onom koji bude uspješniji Nedostajala nam je u posljednjim mečevima koncentracija, a upravo ona, uz želju i htijenje biće presudna u ovom izazovu – rekao je „vezista“ Prijedorčana Zoran Milutinović.

Rudar-Prijedor i Olimpik su se do sada 11 puta sastajali u borbama za bodove u elitnoj bh.konkurenciji.

Kao domaćini „zeleno-crni“ su imali dvije pobjede i poraz, uz tri remija, dok su u gostima doživjeli četiri poraza uz jedan remi.

Zanimljivo je da su protiv Sarajlija samo jednom uspjeli da sačuvaju mrežu netaknutom, ukupno su postigli 10, a primili 14 golova.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com